Izobraževanje

TEČAJ VARNE VADBE V NOSEČNOSTI

jesen 2024,  https://physio.si/koledar-izpopolnjevanj/

 

Tečaj je namenjen predvsem fizioterapevtom in tudi drugim zdravstvenim delavcem, babicam, medicinskim sestram in zdravnikom oziroma vsem, ki se ukvarjajo s telesno pripravo zdrave nosečnice na porod. To so profesorji športne vzgoje, vaditelji aerobike in fitnesa, Pilates inštruktorji, osebni trenerji in podobno. V tečaju bodo poudarjene posebnosti vadbe v nosečnosti, prilagojene anatomskim in fiziološkim spremembam zdrave nosečnice v smislu preprečevanja potencialnih patoloških stanj. Slušatelji se bodo tudi seznanili z nosečnostjo, porodom in poporodnim obdobjem ter z vsemi oblikami vadbe: razteznimi in krepilnimi vajami, aerobno vadbo in metodami sproščanja. Velik poudarek bo na praktičnem delu.

Vsak udeleženec, ki na koncu tečaja uspešno zaključi teoretični in praktični izpit prejme potrdilo o uspešno opravljenem tečaju.

 

 

  

PRENATALNA FIZIOTERAPIJA 

Datum:  marec 2024 

Kraj: Ljubljana

https://physio.si/koledar-izpopolnjevanj/

Tečaj je namenjen samo fizioterapevtom, s strokovnim izpitom, ki so že opravili Tečaj varne vadbe v nosečnosti, ki želijo pridobiti dodatna znanja s področja mišično-skeletnih motenj med nosečnostjo in po porodu. Poudarek bo na praktičnem delu kliničnih primerov.

 

 

SEMINAR Z DELAVNICO: TEORETIČNE OSNOVE PREVENTIVNIH UKREPOV IN KONZERVATIVNEGA ZDRAVLJENJA URINSKE INKONTINENCE PRI ODRASLIH

jesen 2024, https://physio.si/koledar-izpopolnjevanj/